Başlama Tarihi : 08 Mayıs 2024

Bitiş Tarihi : 08 Mayıs 2024

Eğitim Süresi : 1 gün

Seviye Bilgisi :

Eğitim Dili : Belirtilmedi

Ücret Bilgisi : 3.500 ₺

Kayıt Durumu : Kayıtlar Devam Ediyor

Eğitim Türü : Online


Eğitim Hakkında

Stratejik insan kaynakları yönetimi organizasyonun hedeflerini ve misyonunu gerçekleştirmesi için en yüksek katma değeri elde etmek üzere; insan kaynaklarının ayrıntılı, tutarlı ve uzun vadeli olarak planlanması, yönetilmesi, koordine ve kontrol edilmesi faaliyetlerini içermektedir.

Bu eğitimde insan kaynaklarının her bir fonksiyonunun nasıl çalıştığı üzerine konuşulacak, bir bütün halinde incelenecektir. Bunu yanı sıra hizmetkar liderlik anlayışı ve feslsefesi üzerinde durulacaktır. Liderlik zaten bir süredir değişim sürecindeydi ancak pandemiyle beraber bu değişim ve ihtiyaç süreci de hızlanmış oldu. Toplumlardaki gelişen teknoloji, değişen çevresel koşullar, artan bilgi düzeyi ile sosyo-kültürel ve ekonomik yeniliklerle liderlik kavramı da kendini yenilemekte ve değişmektedir…



Eğitim İçeriği

Bu eğitimde insan kaynaklarının her bir fonksiyonunun nasıl çalıştığı üzerine konuşulacak, bir bütün halinde incelenecektir. Bunu yanı sıra hizmetkar liderlik anlayışı ve feslsefesi üzerinde durulacaktır.


İnsan Kaynaklarının Stratejik Önemi ve Hizmetkar Liderlik

Bilgi bulunamadı!

İnsan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri, yeni mezunlar. Bunun yanı sıra insan kaynaklarına ilgisi olan genç profesyoneller (maksimum 3 yıldır İK’da çalışanlar)

Bilgi bulunamadı!
Bilgi bulunamadı